Saker jag behöver lära mig

Jag är tillsammans med ett snille. Han är så otroligt allmänbildad att jag känner mig riktigt blåst när han ibland säger "det vet du väl?" och man inte har den blekaste. Igår lärde jag mig om Bermudatriangeln men det finns mer som jag behöver lära mig.
 
Skillnaden mellan de och dem 
Richard har försökt lära mig några gånger men det fastnar aldrig. Tror man ska tänka att man kan byta ut ena ordet mot "vi" men jag vet helt ärligt inte
 
Höger och vänster
Okej, jag kan höger och vänster men jag behöver gör ett "L" med tummen och pekfingret på vänster hand som i "Left" för att koppla. Nu för tiden behöver jag inte göra "L" helt utan räcker att jag kollar på handen.
MEN om någon säger "sväng vänster" så behöver jag tänka några sekunder extra. Kan det inte bara komma naturligt? 
 
Huvudstäder
Brukar be Sebastian förhöra mig på huvudstäder men det är sällan jag sätter allihop, det är sällan jag sätter någon utanför Europa. Kaos.
 
Sen finns det såklart saker jag vill lära mig som inte har med "smarthet" att göra..
 
Äta stark mat
Åh herregud, jag kan inte med stark mat. Jag är den personen som även tycker att "mild" kan vara stark.
Dock exploderar min eksem när jag äter kryddstark mat men vafan, ibland får man offra sig.
 
Prata inför folk
Jag var på en revy i fredags, mitt i det hela hoppar Babsan ner och intervjuar publiken. Jag skojar inte när jag säger att jag blev yr och kräkfärdig direkt och skitnervös. Vad ställde hon för frågor? IDK, jag var upptagen med att försöka andas. Efter detta har jag googlat olika kurser, tips och kollat videor. 
 
Hur mycket vi ska betala i hyra
Får ALLTID kolla vad jag betalade sist. Kollar även i anteckningarna i min mobil för att dubelkolla så det stämmer, har jag antecknat hyran där tror ni? Nej, men någon gång måste jag tänkt tanken och därför tror jag att jag har det skrivet där. Förstår ni hur irriterande detta är?
 
Vår underbara huvudstad!